Producenci
Paczkomaty InPost
Paczkomaty InPost

Zdrowa Żywność

Bezglutenowa mieszanka na pierogi 550 g Pięć Przemian

Bezglutenowa mieszanka na pierogi 550 g Pięć Przemian
Bezglutenowa mieszanka na pierogi 550 g Pięć Przemian

Pięć Przemian

masa netto 500g

Simpatiko Sp. z o.o.

produkt bezglutenowy

Składniki: mąka ryżowa biała, tapioka, mąka owsiana bezglutenowa, guma guar (substancja zagęszczająca), sól morska.

Miejsce pochodzenia podstawowego składnika: UE.

Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

Sposób przygotowania:

1. Mieszankę przesyp do miski. Dodaj 30 ml (3 łyżki) oleju. Stopniowo dolewaj 400 ml gorącej wody (ok. 80 st.C), zagniatając przy tym ciasto przez ok. 5-7 min, aż będzie zwarte i elastyczne (uważaj, żeby się nie poparzyć!). Wraz z długością zagniatania, ciasto nabiera coraz większej elastyczności.

2. Po wyrobieniu, ciasto przykryj miską. Oderwij 1/4 ciasta i wałkuj cienko. Jeśli potrzeba, podsyp delikatnie mąką bezglutenową (może być ryżowa). Z ciasta wykrawaj krążki. Na każdym z nich ułóż ulubione nadzienie i dokładnie sklej brzegi. Gotowe pierogi przykryj ściereczką.

3. Powtarzaj, do momentu wykorzystania całego ciasta.

4. Pierogi wrzucaj do wrzącej, osolonej wody i gotuj przez ok. 5 min.

5. Podawaj z ulubionymi dodatkami. Smacznego!

Wartość odżywcza w 100 g gotowego produktu*:

wartość energetyczna: 814 kJ / 220 kcal

Tłuszcz: 3,7 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g

Węglowodany: 44 g

w tym cukry: 1,1 g

Błonnik: 1,7 g

Białko: 2,4 g

Sól: 0,5 g

*wartość odżywcza wyliczona dla przepisu składającego się z mieszanki, 3 łyżek oleju rzepakowego i 400 ml wody.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

13,90 zł

szt.

BUDYŃ CZEKOLADOWY CELIKO BEZGLUTENOWY 40 G

BUDYŃ CZEKOLADOWY CELIKO BEZGLUTENOWY 40 G
BUDYŃ CZEKOLADOWY CELIKO BEZGLUTENOWY 40 G

Budyń o smaku czekoladowym w proszku. Produkt bezglutenowy.

Produkt odpowiedni dla WEGAN - możesz przygotować również na napoju roślinnym.

Świetnie nadaje się do wypieków.

Produkt bezglutenowy (PL-064-004)

Sposób przygotowania:

  • Z 0,5 l zimnego mleka* odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać.
  • Do reszty mleka dodać dwie łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się mleka wlać rozprowadzony w mleku proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę.
  • Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia.

* Do przyrządzenia budyniu można również użyć napoju roślinnego wegańskiego (kokosowego, ryżowego).

Budyń o smaku czekoladowym w proszku. Produkt bezglutenowy.

Składniki: skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (9%),aromat.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • Wartość odżywcza, W 100 g budyniu w proszku, W 1 porcji  (150 g) gotowego budyniu przyrządzonego wg przepisu na mleku 2%
  • Wartość energetyczna:, 1392 kJ / 333 kcal, 568 kJ / 136 kcal
  • Tłuszcz:, 1,1 g, 2,6 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone:, 0,6 g, 1,7 g
  • Węglowodany:, 78,6 g, 23,7 g
  • w tym cukry:, 0,2 g, 15,9 g
  • Białko:, 2,2 g, 4,1 g
  • Sól:, 0,06 g, 0,13 g

Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji budyniu po ok. 150 g.

Opakowanie 40g

Producent: Celiko

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

1,59 zł

szt.

BUDYŃ JAGODOWY CELIKO BEZGLUTENOWY 40 G

BUDYŃ JAGODOWY CELIKO BEZGLUTENOWY 40 G
BUDYŃ JAGODOWY CELIKO BEZGLUTENOWY 40 G

Budyń o smaku jagodowym w proszku. Produkt bezglutenowy.

Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją.

Produkt odpowiedni dla WEGAN - możesz przygotować również na napoju roślinnym.

Z sokiem owocowym.

Świetnie nadaje się do wypieków.

Produkt bezglutenowy (PL-064-005)

Sposób przygotowania:

  • Z 0,5 l zimnego mleka* odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać.
  • Do reszty mleka dodać dwie łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się mleka wlać rozprowadzony w mleku proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę.
  • Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia.

* Do przyrządzenia budyniu można również użyć napoju roślinnego wegańskiego (kokosowego, ryżowego)

Budyń o smaku jagodowym w proszku. Produkt bezglutenowy.

Składniki: skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, sok z buraka czerwonego w proszku, zagęszczony sok jagodowy w proszku 0,6% (maltodekstryna, sok jagodowy), aromat.

Produkt może zawierać mlekosoję i ich produkty pochodne.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • Wartość odżywcza, w 100 g budyniu w proszku, W 1 porcji  (150 g) gotowego budyniu przyrządzonego wg przepisu na mleku 2%
  • Wartość energetyczna:, 1458 kJ / 348 kcal, 575 kJ / 137 kcal
  • Tłuszcz:, 0,1 g, 2,5 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone:, 0 g, 1,6 g
  • Węglowodany:, 86,6 g, 24,5 g
  • w tym cukry:, 1,2 g, 16 g
  • Białko:, 0,3 g, 4 g
  • Sól:, 0,04 g, 0,13 g

Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji budyniu po ok. 150 g.

Producent: Celiko

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

1,59 zł

szt.

BUDYŃ MALINOWY CELIKO BEZGLUTENOWY 40 G

BUDYŃ MALINOWY CELIKO BEZGLUTENOWY 40 G
BUDYŃ MALINOWY CELIKO BEZGLUTENOWY 40 G

Budyń o smaku malinowym w proszku. Produkt bezglutenowy.

Składniki: skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, sok z buraka w proszku (maltodekstryna, sok z buraka), zagęszczony sok malinowy w proszku 0,5% (maltodekstryna, sok malinowy), aromat.

Produkt może zawierać: mlekosoję i ich produkty pochodne.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • Wartość odżywcza, w 100 g budyniu w proszku, w 1 porcji  (150 g) gotowego budyniu przyrządzonego wg przepisu na mleku 2%
  • Wartość energetyczna:, 1456 kJ / 348 kcal, 575 kJ / 137 kcal
  • Tłuszcz:, 0,1 g, 2,5 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone:, 0 g, 1,6 g
  • Węglowodany:, 86,6 g, 24,5 g
  • w tym cukry:, 0,3 g, 5,9 g
  • Białko:, ,3 g, 4 g
  • Sól:, 0,04 g, 0,13 g

Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji budyniu po ok. 150 g.

Opakowanie 40g

Producent: Celiko

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

1,59 zł

szt.

BUDYŃ ŚMIETANKOWY CELIKO BEZGLUTENOWY BEZ CUKRU

BUDYŃ ŚMIETANKOWY CELIKO BEZGLUTENOWY BEZ CUKRU
BUDYŃ ŚMIETANKOWY CELIKO BEZGLUTENOWY BEZ CUKRU

Bezglutenowy budyń śmietankowy niezastąpiony w kuchni każdego łasucha!

Składniki: skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik - ryboflawina.

Produkt może zawierać: mleko, soję.

Opakowanie: 40 g

Producent: Celiko

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

1,59 zł

szt.

BUDYŃ WANILIOWY CELIKO BEZGLUTENOWY 46 G

BUDYŃ WANILIOWY CELIKO BEZGLUTENOWY 46 G
BUDYŃ WANILIOWY CELIKO BEZGLUTENOWY 46 G

Budyń o smaku waniliowym w proszku. Produkt bezglutenowy.

Składniki: skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat naturalny, barwnik: karoteny.

Produkt może zawierać: mlekosoję i ich produkty pochodne.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • Wartość odżywcza, w 100 g budyniu w proszku, w 1 porcji (150 g) gotowego budyniu przyrządzonego wg przepisu na mleku 2%
  • Wartość energetyczna:, 1426 kJ / 341 kcal, 571 kJ / 137 kcal
  • Tłuszcz:, 0,1 g, 2,5 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone:, 0 g, 1,6 g
  • Węglowodany:, 84,9 g, 24 g
  • w tym cukry:, 0 g, 16 g
  • Białko:, 0,2 g, 4,0 g
  • Sól:, 0,05 g, 0,13 g

Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji budyniu po ok. 150 g.

Opakowanie: 40 g

Producent: Celiko

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

1,59 zł

szt.

Celiko brownie ciasto bezglutenowe w proszku 300 g

Celiko brownie ciasto bezglutenowe w proszku 300 g
Celiko brownie ciasto bezglutenowe w proszku 300 g

Mieszanka na Ciasto Brownie 300 g - Celiko

Bezglutenowe, odpowiednie dla wegan 

Upiecz w foremce lub w formie muffin, wszystko zależy od Ciebie. Dodatkowo, wypiek możesz udekorować świeżymi, letnimi owocami z dodatkiem bitej śmietany.

Produkt odpowiedni dla wegan.

Składniki

cukier, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12%)- 8%, czekolada (masa kakaowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa) - 4%, błonnik kakaowy, aromat, sól

Wartość odżywcza w 100 g

Wartość energetyczna: 1547 kJ / 365 kcal

Tłuszcz: 1,5 g

- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g

Węglowodany: 81 g

- w tym cukry: 52 g

Błonnik 6,0 g

Białko: 3,9 g

Sól: 0,48 g

Informacje dodatkowe

Produkt bezglutenowy.

Może zawierać: mleko i ich pochodne. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Masa netto

300 g

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

5,99 zł

szt.

CELIKO FRUPP BATON LIOFILIZOWANY JABŁKO 10G

CELIKO FRUPP BATON LIOFILIZOWANY JABŁKO 10G
CELIKO FRUPP BATON LIOFILIZOWANY JABŁKO 10G

Frupp liofilizowany  baton jabłkowy

SKŁADNIKI

jabłka 30%, zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), inulina, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny

Informacja alergiczna: produkt może zawierać: dwutlenek siarki

WARTOŚCI ODŻYWCZE

  • w 100 g, w 1 porcji 10 g, % RWS* w 1 porcji
  • Energia, 1423 kJ / 338 kcal, 142 kJ / 34 kcal, 2%
  • Tłuszcz, 0,2g, 0g, 0%
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone, 0 g, 0 g, 0%
  • Węglowodany, 69 g, 6,9 g, 3 %
  • w tym cukry, 51 g, 5,1 g, 6 %
  • Białko, 0,7 g 0 g, -
  • Błonnik , 28 g, 2,8 g, -
  • Sól, 0,02 g, 0g, 0%

zawiera naturalnie występujące cukry

Wyprodukowano przez: Celiko

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

2,99 zł

szt.

CELIKO FRUPP BATON LIOFILIZOWANY MALINA 10G

CELIKO FRUPP BATON LIOFILIZOWANY MALINA 10G
CELIKO FRUPP BATON LIOFILIZOWANY MALINA 10G

Liofilizowany baton malinowy. Produkt bezglutenowy.

Składniki: malina (32 %), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii).

Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Spożyć bezpośrednio po otwarciu.

Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna – 1256 kJ/ 300 kcal; tłuszcz – 0,1 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g; węglowodany – 53 g, w tym cukry – 39 g; błonnik – 36 g; białko – 3,2 g; sól* – 0,02 g.

1 baton (10 g) stanowi jedną porcję. 1 baton to 30 kcal.

* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal).

** Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Zawiera naturalnie występujące cukry.

Producent Celiko

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

3,30 zł

szt.

CELIKO FRUPP BATON LIOFILIZOWANY TRUSKAWKA 10G

CELIKO FRUPP BATON LIOFILIZOWANY TRUSKAWKA 10G
CELIKO FRUPP BATON LIOFILIZOWANY TRUSKAWKA 10G

Bez dodatku cukru, tłuszczu i soli. Bogaty w błonnik, owocowe źródło antyoksydantów.

Odpowiedni dla wegan i wegetarian.

1 batonik - 45g owoców.

Składniki: truskawka 26%, zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców z drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy i/lub inulina, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny.

Wartość odżywcza w 100g:

  • wartość energetyczna: 1401/334kcal
  • tłuszcz: 1,1g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1g
  • węglowodany: 63g w tym cukry 41g
  • błonnik: 31g
  • białko: 2,1g
  • sól: 0,02g

Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Producent: Celiko

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

3,30 zł

szt.

CELIKO FRUPP BATON LIOFILIZOWANY WIŚNIA 10G

CELIKO FRUPP BATON LIOFILIZOWANY WIŚNIA 10G
CELIKO FRUPP BATON LIOFILIZOWANY WIŚNIA 10G

Frupp liofilizowany  baton wiśniowy bezglutenowy

SKŁADNIKI

wiśnia 31%, zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), inulina, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny

Produkt z owoców może zawierać minimalne ilości pestek

spożyć bezpośrednio po otwarciu

WARTOŚCI ODŻYWCZE

  • w 100 g, w 1 porcji 10 g, % RWS* w 1 porcji
  • Energia, 1408 kJ / 335 kcal, 141 kJ / 34 kcal, 2%
  • Tłuszcz, 1g, 0,1g, 0%
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone, 0,2 g, 0 g, 0%
  • Węglowodany, 65 g, 6,5, g, 3 %
  • w tym cukry, 49 g, 4,9 g, 5 %
  • Białko, 2,2 g 0,2 g, -
  • Błonnik , 29 g, 2,9 g, -
  • Sól, 0,03 g, 0g, 0%

zawiera naturalnie występujące cukry

Wyprodukowano przez: Celiko

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

2,89 zł

szt.

CELIKO FRUPP KIDS BATON LIOFILIZOWANY JABŁKO JAGOD

CELIKO FRUPP KIDS BATON LIOFILIZOWANY JABŁKO JAGOD
CELIKO FRUPP KIDS BATON LIOFILIZOWANY JABŁKO JAGOD

Frupp liofilizowany  baton jabłko jagoda bezglutenowy 10g

SKŁADNIKI

jabłka 21 %, jagody 10 %,  zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), inulina, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny

spożyć bezpośrednio po otwarciu

może zawierać dwutlenek siarki

WARTOŚCI ODŻYWCZE

  • w 100 g
  • Energia, 1410 kJ / 335 kcal
  • Tłuszcz 0,6g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1g
  • Węglowodany, 67 g
  • w tym cukry,50g
  • Białko 0,8g
  • Błonnik , 29g
  • Sól, 0,02 g

zawiera naturalnie występujące cukry

Wyprodukowano przez: Celiko

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

2,99 zł

szt.

CELIKO FRUPP KIDS BATON LIOFILIZOWANY MARAKUJA JAB

CELIKO FRUPP KIDS BATON LIOFILIZOWANY MARAKUJA JAB
CELIKO FRUPP KIDS BATON LIOFILIZOWANY MARAKUJA JAB

Frupp liofilizowany  baton jabłko marakuja bezglutenowy 10g

SKŁADNIKI

jabłka 29 %, zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok marakui 6,5 % zagęszczony sok jabłkowy), inulina, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny

spożyć bezpośrednio po otwarciu

może zawierać dwutlenek siarki

WARTOŚCI ODŻYWCZE

  • w 100 g
  • Energia, 1397kJ / 332 kcal
  • Tłuszcz 0,2g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g
  • Węglowodany, 68 g
  • w tym cukry,51g
  • Białko 0,9g
  • Błonnik , 27g
  • Sól, 0,02 g

zawiera naturalnie występujące cukry

Wyprodukowano przez: Celiko

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

2,99 zł

szt.

Celiko kakao bezglutenowe ekstra ciemne o obniżonej zawartości tłuszczu

Celiko kakao bezglutenowe ekstra ciemne o obniżonej zawartości tłuszczu
Celiko kakao bezglutenowe ekstra ciemne o obniżonej zawartości tłuszczu

Bezglutenowe Kakao EXTRA CIEMNE 100 g - Celiko

Składniki

kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 10-12% (zawartość tłuszczu kakaowego 10-12%), regulator kwasowości: węglany potasu

Wartość odżywcza w 100 g

Wartość energetyczna: 1302 kJ / 313 kcal

Tłuszcz: 11 g

- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,8 g

Węglowodany: 13 g

- w tym cukry: 1,0 g

Białko: 22 g

Sól: 0,08 g

Informacje dodatkowe

Produkt może zawierać: soja, mleko, soję, orzechy ziemne oraz ich pochodne.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Produkt bezglutenowy.

Masa netto

100 g

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

7,90 zł

szt.

CELIKO PEKTYNA BEZGLUTENOWA NA 2 KG OWOCÓW

CELIKO PEKTYNA BEZGLUTENOWA NA 2 KG OWOCÓW
CELIKO PEKTYNA BEZGLUTENOWA NA 2 KG OWOCÓW

PEKTYNA do Wyrobów Domowych Przetworów 24g

1 opakowanie - na 2 kg cukru!

Pektyna naturalnie występuje w owocach. Dzięki właściwościom żelującym i wiążącym w środowisku kwaśnym, bardzo często jest wykorzystywana do produkcji przetworów owocowych i owocowo-warzywnych tj. dżemów, galaretek, konfitur czy marmolad.

Produkt bezglutenowy (PL-064-088)

Sposób przygotowania dżemu (przy użyciu Pektyny Celiko):

  • Owoce dokładnie umyć i osączyć na sicie. W zależności od owocu: wypestkować, usunąć szypułki, gniazda nasienne, obrać ze skórki, a większe owoce rozdrobnić.
  • Przygotowane i odważone owoce wsypać do garnka. Dodać wodę*, 1 opakowanie Pektyny Celiko i sok z cytryny. Wymieszać. Zagotować mieszając.
  • Do gotujących się owoców wsypać cukier. Gotować min. 3 minuty mieszając, aby nie przypalić dżemu.
  • W razie potrzeby zdjąć powstałą pianę, rozlać gorący dżem do wyparzonych słoików i natychmiast je szczelnie zamknąć. Słoiki odwrócić do góry dnem na ok. 10 min.

Składniki do przygotowania dżemu - na opakowaniu.

Pektyna do wyrobu domowych przetworów owocowych. Produkt bezglutenowy.

Składniki: pektyny.

Może zawierać: mlekosoję i ich produkty pochodne.

Producent: Celiko

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

5,50 zł

szt.

Ciastka bez dodatku cukru Florbu 150g

Ciastka bez dodatku cukru Florbu 150g
Ciastka bez dodatku cukru Florbu 150g

Ciastka bez dodatku cukru Florbu 150g

Składniki: mąka pszenna pełna (65%), olej słonecznikowy (14%) , substancja słodząca (syrop maltitolowy, maltitol), błonnik roślinny [inulina(korzeń cykorii)], skrobia pszenna, mąka słodowa, sól, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu), serwatka w proszku (z mleka), emulgator (lecytyna sojowa), aromaty.

Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawierają substancje słodzące.

Produkt może zawierać sezam i orzechy.

Dystrybutor: Mercatare

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

5,99 zł

szt.

Ciastka markizy z kremem cytrynowym bez dodatku cukru 180g

Ciastka markizy z kremem cytrynowym bez dodatku cukru 180g
Ciastka markizy z kremem cytrynowym bez dodatku cukru 180g

Markizy z kremem o smaku cytrynowym bez dodatku cukru

Składniki: mąka pszenna, krem o smaku cytrynowym 37%, ( substancja słodząca (maltitol), uwodorniony tłuszcz roślinny (kokosowy), serwatka w proszku (z mleka), naturalny proszek cytrynowy 0,2%, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat )), substancja słodząca (maltitol), tłuszcz palmowy, oligofruktoza, serwatka w proszku (z mleka), substancje spulchniające (wodorowęglany sodu i amonu), sól, aromat, emulgator (lecytyna sojowa), mleko w proszku.

Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawierają substancje słodzące.

Produkt może zawierać sezam i orzechy.

Dystrybutor: Mercatare

Dystrybutor: Mercatare

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

8,90 zł

szt.

Ciastka markizy z kremem czekoladowym bez dodatku cukru 180g

Ciastka markizy z kremem czekoladowym bez dodatku cukru 180g
Ciastka markizy z kremem czekoladowym bez dodatku cukru 180g

Markizy z kremem o smaku czekoladowym bez dodatku cukru

Składniki: mąka pszenna, krem o smaku czekoladowym 37%, ( substancja słodząca (maltitol), uwodorniony tłuszcz roślinny (kokosowy), odtłuszczone kakao w proszku 16,8%, serwatka w proszku (z mleka), aromat )), substancja słodząca (maltitol), tłuszcz palmowy, oligofruktoza, serwatka w proszku (z mleka), substancje spulchniające (wodorowęglany sodu i amonu), sól, aromat, emulgator (lecytyna sojowa), mleko w proszku.

Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawierają substancje słodzące.

Produkt może zawierać sezam i orzechy.

Dystrybutor: Mercatare

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

8,90 zł

szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl