BUDYŃ CZEKOLADOWY CELIKO BEZGLUTENOWY 40 G

Budyń o smaku czekoladowym w proszku. Produkt bezglutenowy.
Produkt odpowiedni dla WEGAN - możesz przygotować również na napoju roślinnym.
Świetnie nadaje się do wypieków.
Produkt bezglutenowy (PL-064-004)
Sposób przygotowania:
- Z 0,5 l zimnego mleka* odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać.
- Do reszty mleka dodać dwie łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się mleka wlać rozprowadzony w mleku proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę.
- Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia.
* Do przyrządzenia budyniu można również użyć napoju roślinnego wegańskiego (kokosowego, ryżowego).
Budyń o smaku czekoladowym w proszku. Produkt bezglutenowy.
Składniki: skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (9%),aromat.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- Wartość odżywcza, W 100 g budyniu w proszku, W 1 porcji (150 g) gotowego budyniu przyrządzonego wg przepisu na mleku 2%
- Wartość energetyczna:, 1392 kJ / 333 kcal, 568 kJ / 136 kcal
- Tłuszcz:, 1,1 g, 2,6 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone:, 0,6 g, 1,7 g
- Węglowodany:, 78,6 g, 23,7 g
- w tym cukry:, 0,2 g, 15,9 g
- Białko:, 2,2 g, 4,1 g
- Sól:, 0,06 g, 0,13 g
Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji budyniu po ok. 150 g.
Opakowanie 40g
Producent: Celiko
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
BUDYŃ JAGODOWY CELIKO BEZGLUTENOWY 40 G

Budyń o smaku jagodowym w proszku. Produkt bezglutenowy.
Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją.
Produkt odpowiedni dla WEGAN - możesz przygotować również na napoju roślinnym.
Z sokiem owocowym.
Świetnie nadaje się do wypieków.
Produkt bezglutenowy (PL-064-005)
Sposób przygotowania:
- Z 0,5 l zimnego mleka* odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać.
- Do reszty mleka dodać dwie łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się mleka wlać rozprowadzony w mleku proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę.
- Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia.
* Do przyrządzenia budyniu można również użyć napoju roślinnego wegańskiego (kokosowego, ryżowego)
Budyń o smaku jagodowym w proszku. Produkt bezglutenowy.
Składniki: skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, sok z buraka czerwonego w proszku, zagęszczony sok jagodowy w proszku 0,6% (maltodekstryna, sok jagodowy), aromat.
Produkt może zawierać mleko, soję i ich produkty pochodne.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- Wartość odżywcza, w 100 g budyniu w proszku, W 1 porcji (150 g) gotowego budyniu przyrządzonego wg przepisu na mleku 2%
- Wartość energetyczna:, 1458 kJ / 348 kcal, 575 kJ / 137 kcal
- Tłuszcz:, 0,1 g, 2,5 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone:, 0 g, 1,6 g
- Węglowodany:, 86,6 g, 24,5 g
- w tym cukry:, 1,2 g, 16 g
- Białko:, 0,3 g, 4 g
- Sól:, 0,04 g, 0,13 g
Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji budyniu po ok. 150 g.
Producent: Celiko
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
BUDYŃ MALINOWY CELIKO BEZGLUTENOWY 40 G

Budyń o smaku malinowym w proszku. Produkt bezglutenowy.
Składniki: skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, sok z buraka w proszku (maltodekstryna, sok z buraka), zagęszczony sok malinowy w proszku 0,5% (maltodekstryna, sok malinowy), aromat.
Produkt może zawierać: mleko, soję i ich produkty pochodne.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- Wartość odżywcza, w 100 g budyniu w proszku, w 1 porcji (150 g) gotowego budyniu przyrządzonego wg przepisu na mleku 2%
- Wartość energetyczna:, 1456 kJ / 348 kcal, 575 kJ / 137 kcal
- Tłuszcz:, 0,1 g, 2,5 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone:, 0 g, 1,6 g
- Węglowodany:, 86,6 g, 24,5 g
- w tym cukry:, 0,3 g, 5,9 g
- Białko:, ,3 g, 4 g
- Sól:, 0,04 g, 0,13 g
Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji budyniu po ok. 150 g.
Opakowanie 40g
Producent: Celiko
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
BUDYŃ ŚMIETANKOWY CELIKO BEZGLUTENOWY BEZ CUKRU

Bezglutenowy budyń śmietankowy niezastąpiony w kuchni każdego łasucha!
Składniki: skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik - ryboflawina.
Produkt może zawierać: mleko, soję.
Opakowanie: 40 g
Producent: Celiko
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
BUDYŃ WANILIOWY CELIKO BEZGLUTENOWY 46 G

Budyń o smaku waniliowym w proszku. Produkt bezglutenowy.
Składniki: skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat naturalny, barwnik: karoteny.
Produkt może zawierać: mleko, soję i ich produkty pochodne.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- Wartość odżywcza, w 100 g budyniu w proszku, w 1 porcji (150 g) gotowego budyniu przyrządzonego wg przepisu na mleku 2%
- Wartość energetyczna:, 1426 kJ / 341 kcal, 571 kJ / 137 kcal
- Tłuszcz:, 0,1 g, 2,5 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone:, 0 g, 1,6 g
- Węglowodany:, 84,9 g, 24 g
- w tym cukry:, 0 g, 16 g
- Białko:, 0,2 g, 4,0 g
- Sól:, 0,05 g, 0,13 g
Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji budyniu po ok. 150 g.
Opakowanie: 40 g
Producent: Celiko
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Celiko brownie ciasto bezglutenowe w proszku 300 g

Mieszanka na Ciasto Brownie 300 g - Celiko
Bezglutenowe, odpowiednie dla wegan
Upiecz w foremce lub w formie muffin, wszystko zależy od Ciebie. Dodatkowo, wypiek możesz udekorować świeżymi, letnimi owocami z dodatkiem bitej śmietany.
Produkt odpowiedni dla wegan.
Składniki
cukier, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12%)- 8%, czekolada (masa kakaowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa) - 4%, błonnik kakaowy, aromat, sól
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna: 1547 kJ / 365 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 81 g
- w tym cukry: 52 g
Błonnik 6,0 g
Białko: 3,9 g
Sól: 0,48 g
Informacje dodatkowe
Produkt bezglutenowy.
Może zawierać: mleko i ich pochodne. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Masa netto
300 g
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Celiko kakao bezglutenowe ekstra ciemne o obniżonej zawartości tłuszczu

Bezglutenowe Kakao EXTRA CIEMNE 100 g - Celiko
Składniki
kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 10-12% (zawartość tłuszczu kakaowego 10-12%), regulator kwasowości: węglany potasu
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna: 1302 kJ / 313 kcal
Tłuszcz: 11 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,8 g
Węglowodany: 13 g
- w tym cukry: 1,0 g
Białko: 22 g
Sól: 0,08 g
Informacje dodatkowe
Produkt może zawierać: soja, mleko, soję, orzechy ziemne oraz ich pochodne.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkt bezglutenowy.
Masa netto
100 g
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
CELIKO PEKTYNA BEZGLUTENOWA NA 2 KG OWOCÓW

PEKTYNA do Wyrobów Domowych Przetworów 24g
1 opakowanie - na 2 kg cukru!
Pektyna naturalnie występuje w owocach. Dzięki właściwościom żelującym i wiążącym w środowisku kwaśnym, bardzo często jest wykorzystywana do produkcji przetworów owocowych i owocowo-warzywnych tj. dżemów, galaretek, konfitur czy marmolad.
Produkt bezglutenowy (PL-064-088)
Sposób przygotowania dżemu (przy użyciu Pektyny Celiko):
- Owoce dokładnie umyć i osączyć na sicie. W zależności od owocu: wypestkować, usunąć szypułki, gniazda nasienne, obrać ze skórki, a większe owoce rozdrobnić.
- Przygotowane i odważone owoce wsypać do garnka. Dodać wodę*, 1 opakowanie Pektyny Celiko i sok z cytryny. Wymieszać. Zagotować mieszając.
- Do gotujących się owoców wsypać cukier. Gotować min. 3 minuty mieszając, aby nie przypalić dżemu.
- W razie potrzeby zdjąć powstałą pianę, rozlać gorący dżem do wyparzonych słoików i natychmiast je szczelnie zamknąć. Słoiki odwrócić do góry dnem na ok. 10 min.
Składniki do przygotowania dżemu - na opakowaniu.
Pektyna do wyrobu domowych przetworów owocowych. Produkt bezglutenowy.
Składniki: pektyny.
Może zawierać: mleko, soję i ich produkty pochodne.
Producent: Celiko
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
CUKIER WANILINOWY BEZGLUTENOWY 32g CELIKO

Bezglutenowy Cukier wanilinowy Celiko idealny do przygotowywania domowych ciast i wypieków oraz deserów
Jest wytwarzany z wysokiej jakości składników, zgodnie ze standardami produkcyjnymi związanymi z produkcją bezglutenową i dietetyczną.
Produkt bezglutenowy (PL-064-019)
Cukier wanilinowy.
Składniki: cukier, aromat: etylowanilina.
Produkt może zawierać: soję, mleko, orzechy ziemne i laskowe.
Producent: Celiko
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
GALARETKA CYTRYNOWA BEZ CUKRU BEZGLUTENOWA NATURA

Galaretki bez cukru Celiko z logo NATURA to produkt o doskonałym smaku, produkowany w oparciu o sprawdzone receptury, przy zachowaniu reżimu bezglutenowego.
Zawierają naturalny barwnik – sok owocowy. Nie zawierają cukru. Są przeznaczone dla osób stosujących dietę niskocukrową, dbających o linię i używających słodzików zamiast cukru. Dzięki ich stosowaniu konsument może samodzielnie kształtować smak i kaloryczność swojego deseru. Idealnie nadają się do przygotowywania wyśmienitych deserów, na przykład z dodatkiem owoców, jak również stanowią sprawdzony dodatek do różnego rodzaju ciast.
Wartość odżywcza w 100 g galaretki w proszku:
wartość energetyczna...............1430 kJ/309 kcal
tłuszcz........................................0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone..0g
węglowodany ...............................1,5 g
w tym cukry...................................0 g
białko.............................................76 g
sól.................................................0,22 g
składniki: żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok cytrynowy w proszku 1% (maltodekstryna, zagęszczony sok cytrynowy, olejek cytrynowy, koncentrat owocowy), aromat, barwnik:kurkumina.
Produkt może zawierać: mleko, soję, orzechy ziemne, orzechy laskowe.
Opakowanie 14 g
Producent: Celiko S.A.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
GALARETKA PRZEZROCZYSTA BEZ CUKRU BEZGLUTEN LEŚNA

Galaretka bez cukru PRZEZROCZYSTA Celiko - o smaku owoców leśnych jest przeznaczona dla osób stosujących dietę niskocukrową, dbających o linię i używających słodzików zamiast cukru. Stosując ją samodzielnie możesz kształtować smak i kaloryczność swojego deseru.
Ze względu na swoją specjalną przezroczystą formę, doskonale wyeksponuje owoce i inne dodatki w twoim deserze.
- PRZEZROCZYSTA (idealna do kreatywnych deserów)
- bez konserwantów
- zawiera sok owocowy
- do ciast, deserów, koktajli
Produkt bezglutenowy (PL-064-102)
Galaretka może być również spożywana po treningach jako składnik lub element białkowych przekąsek (przepis na pyszną galaretkę jogurtową - na odwrocie opakowania).
Galaretka bez cukru o smaku owoców leśnych w proszku. Produkt bezglutenowy.
Składniki: żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, proszek z owoców leśnych 1% (zagęszczone soki z owoców leśnych, maltodekstryna).
Produkt może zawierać: mleko, soję i ich produkty pochodne.
Sposób przygotowania:
- Zawartość opakowania wyspać do 1/2 l przegotowanej, gorącej wody (nie gotować).
- Dokładnie wymieszać, aż do rozpuszczenia i ostudzić. Według uznania można dodać do galaretki słodzik lub cukier (około 3-4 łyżki).
- Wystudzoną galaretkę wlać do salaterek i wstawić do lodówki, żeby stężała.
- W czasie upałów należy użyć mniej wody ok. 400 ml.
Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji galaretki po ok. 130 g.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- Wartość odżywcza: w 100 g galaretki w proszku:
- Wartość energetyczna: 1433 kJ / 307 kcal
- Tłuszcz: 0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
- Węglowodany: 4,8 g
- w tym cukry: 0,5 g
- Białko: 71,8 g
- Sól: 0,24 g
Produkt może zawierać: mleko, soję, orzechy ziemne, orzechy laskowe.
Opakowanie 14 g
Producent: Celiko S.A.,
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
GALARETKA TRUSKAWKOWA BEZ CUKRU BEZGLUTENOWA NATUR

Galaretki bez cukru Celiko z logo NATURA to produkt o doskonałym smaku, produkowany w oparciu o sprawdzone receptury, przy zachowaniu reżimu bezglutenowego.
Zawierają naturalny barwnik – sok owocowy. Nie zawierają cukru. Są przeznaczone dla osób stosujących dietę niskocukrową, dbających o linię i używających słodzików zamiast cukru. Dzięki ich stosowaniu konsument może samodzielnie kształtować smak i kaloryczność swojego deseru. Idealnie nadają się do przygotowywania wyśmienitych deserów, na przykład z dodatkiem owoców, jak również stanowią sprawdzony dodatek do różnego rodzaju ciast.
Wartość odżywcza w 100 g galaretki w proszku:
wartość energetyczna...............1434 kJ/312 kcal
tłuszcz........................................0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone..0g
węglowodany ...............................2 g
w tym cukry...................................0,5 g
białko.............................................76 g
sól.................................................0,25 g
składniki: żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok truskawkowy w proszku 1% (maltodekstryna, zagęszczony sok truskawkowy), aromat, barwnik: koszenila.
Produkt może zawierać: mleko, soję, orzechy ziemne, orzechy laskowe.
Opakowanie 14 g
Producent: Celiko S.A.,
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
GALARETKA Z AGAREM ANANAS POMARAŃCZA BEZGLUTENOWA

Produkt bezglutenowy. Nie zawiera żelatyny.
Produkt bezglutenowy. Nie zawiera żelatyny. Szybko tężeje. Świetnie nadaje się do deserów, ciast i żelek. Odpowiednia dla wegetarian i wegan, osób stosujących dietę bezglutenową oraz dbających o linię
Sposób przygotowania:
- Zawartość opakowania wsypać do 250 ml zimnej wody. Dokładnie wymieszać aż do rozpuszczenia.
- Galaretkę doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować przez 2-3 minuty, cały czas mieszając.
- Przelać do naczynia, wystudzić.
Według uznania do smaku można dodać słodzik lub cukier (około 1-2 łyżeczki).
Aby przygotować żelki wystarczy użyć 50 ml mniej wody i rozpuszczoną galaretkę rozlać do silikonowych foremek.
Składniki: izomaltuloza*, sok ananasowo-pomarańczowy w proszku 16,6% (maltodekstryna, zagęszczony przecierowy sok ananasa, zagęszczony przecierowy sok z pomarańczy, puree z pomarańczy z cząstkami, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kwas jabłkowy; cytrynian sodu, barwnik: beta karoten), substancja żelująca: agar, aromaty.
Produkt może zawierać: mleko, soję, orzechy ziemne i laskowe.
*Izomaltuloza jest węglowodanem o mniej słodkim smaku niż tradycyjny cukier. Jest całkowicie trawiona i przyswajalna. Dostarcza energii w formie glukozy przez dłuższy czas. Nie jest rozkładana przez bakterie w jamie ustnej, dlatego sprzyja prawidłowej mineralizacji zębów.
- Wartość odżywcza: w 100 g galaretki w proszku:
- Wartość energetyczna: 1547 kJ/364 kcal
- Tłuszcz: < 0,5 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,1 g
- Węglowodany: 89 g
- w tym cukry: 79 g
- Błonnik: 3,8 g
- Białko: < 0,5 g
- Sól: 0,02 g
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
GALARETKA Z AGAREM TRUSKAWKOWA BEZGLUTENOWA

Produkt bezglutenowy. Nie zawiera żelatyny.
Szybko tężeje. Świetnie nadaje się do deserów, ciast i żelek.
Odpowiednia dla wegetarian i wegan, osób stosujących dietę bezglutenową oraz dbających o linię
Sposób przygotowania: Zawartość opakowania wsypać do 250 ml zimnej wody. Dokładnie wymieszać aż do rozpuszczenia. Galaretkę doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować przez 2-3 minuty, cały czas mieszając. Przelać do naczynia, wystudzić. Według uznania do smaku można dodać słodzik lub cukier (około 1-2 łyżeczki). Aby przygotować żelki wystarczy użyć 50 ml mniej wody i rozpuszczoną galaretkę rozlać do silikonowych foremek.
Składniki: izomaltuloza*, sok truskawkowy w proszku 13% (maltodekstryna, zagęszczony sok truskawkowy), substancja żelująca: agar, aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Produkt może zawierać: mleko, soję, orzechy ziemne i laskowe.
*Izomaltuloza jest węglowodanem o mniej słodkim smaku niż tradycyjny cukier. Jest całkowicie trawiona i przyswajalna. Dostarcza energii w formie glukozy przez dłuższy czas. Nie jest rozkładana przez bakterie w jamie ustnej, dlatego sprzyja prawidłowej mineralizacji zębów.
Producent: Celiko
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Kisiel o smaku jagodowym bezglutenowy Celiko

Bezglutenowy kisiel jagodowy niezastąpiony w kuchni każdego łasucha!
Kisiel o smaku jagodowym w proszku. Produkt bezglutenowy.
Składniki: skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok z buraka czerwonego w proszku, zagęszczony sok jagodowy w proszku 0,5% (maltodekstryna, zagęszczony sok jagodowy), sól, barwnik: antocyjany, aromat.
Może zawierać soję, mleko i ich produkty pochodne.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- Wartość odżywcza, w 100 g kisielu w proszku, w 1 porcji (150 g) gotowego kisielu przyrządzonego wg przepisu
- Wartość energetyczna:, 1327 kJ / 317 kcal, 300 kJ / 72 kcal
- Tłuszcz:, 0 g, 0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone:, 0 g, 0 g
- Węglowodany:, 79,2 g, 17,9 g
- w tym cukry:, 1,1 g, 10,1 g
- Białko:, 0 g, 0 g
- Sól:, 0,2 g, 0,02 g
Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji kisielu po ok. 150 g
opakowanie 40 g producent Celiko
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Kisiel o smaku truskawkowym bez cukru Celiko

Kisiel o smaku truskawkowym w proszku. Produkt bezglutenowy.
Składniki: skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, zagęszczony sok truskawkowy w proszku 0,5% (maltodekstryna, sok truskawkowy), barwniki: karoteny, antocyjany; aromat, sól.
Może zawierać soję, mleko i ich produkty pochodne.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- Wartość odżywcza, w 100 g kisielu w proszku, w 1 porcji (150 g) gotowego kisielu przyrządzonego wg przepisu
- Wartość energetyczna:, 1319 kJ / 315 kcal, 300 kJ / 72 kcal
- Tłuszcz:, 0 g, 0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone:, 0 g, 0 g
- Węglowodany:, 78,7 g, 17,9 g
- w tym cukry:, 0,4 g, 10 g
- Białko:, 0 g, 0 g
- Sól:, 0,21 g, 0,02 g
Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji kisielu po ok. 150 g
Producent Celiko
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Kisiel o smaku wiśniowym bez cukru Celiko

Kisiel o smaku wiśniowym w proszku. Produkt bezglutenowy.
Składniki: skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok wiśniowy w proszku 0,5% (maltodekstryna, sok wiśniowy), sok z buraka czerwonego w proszku, barwnik: antocyjany, aromat, sól.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- Wartość odżywcza, W 100 g kisielu w proszku, W 1 porcji (150 g) gotowego kisielu przyrządzonego wg przepisu
- Wartość energetyczna:, 1324 kJ / 317 kcal, 300 kJ / 72 kcal
- Tłuszcz:, 0 g, 0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone:, 0 g, 0 g
- Węglowodany:, 79,1 g, 17,9 g
- w tym cukry:, 0,8 g, 10,1 g
- Białko:, 0 g, 0 g
- Sól:, 0,3 g, 0,03 g
Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji kisielu po ok. 150 g.
Opakowanie 40g
Producent Celiko
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
PROSZEK DO PIECZENIA CELIKO BEZGLUTENOWY 30g

Bezglutenowy proszek do pieczenia to niezastąpiony dodatek do ciast w każdej kuchni!
Składniki: substancja spulchniająca: regulator kwasowości: difosforany, substancja spulchniająca: węglany sodu, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana
Produkt może zawierać: mleko, soję i produkty ich pochodne.
Opakowanie: 30g
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny